VIJFDE EDITIE URBAN WALK DEN HAAG OP 14 MEI 2022

images
Op zaterdag 14 mei vindt de vijfde editie van de Urban Walk Den Haag plaats. Een unieke stadswandeling langs en door een tal van onontdekte plekken en markante en iconische gebouwen van de Hofstad. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van 10 km of 20 km.

Urban Walk Den Haag
 
De Urban Walk Den Haag biedt de deelnemers een parcours van 10 of 20 kilometer door en langs de highlights van Den Haag. Dat gecombineerd met (muziek)acts, stempelposten, een audiotour en loopplezier maakt het een onvergetelijke dag. Het hele parcours wordt stap voor stap bekendgemaakt via de website en social media. Onderweg worden de deelnemers voorzien van de nodige verzorging. Na de inspanning worden alle wandelaars beloond met een welverdiende unieke Urban Walk pin. De start en finish bevinden zich bij Bar-Restaurant Pavlov in de tuin van de Nieuwe Kerk. 

Safety first  
Uiteraard blijven we de ontwikkelingen nauwgezet volgen en nemen we alle noodzakelijke maatregelen om risico’s te vermijden. Wanneer het evenement onverhoopt geen doorgang kan vinden op zaterdag 14 mei ten gevolge van COVID-19, blijven de startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie. 

Urban Walk Series  
Bij het concept van de Urban Walks verkennen deelnemers de mooiste plekken van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. In 2022 bestaat de Urban Walk Series uit zes steden: Den Haag, Groningen, Breda, Haarlem, Rotterdam en Utrecht. De Urban Walk Series is een onderdeel van “We Are Walking”. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. Of je nu liever in de stad, de heuvels of de natuur wandelt. We Are Walking biedt voor ieder wat wils. 

Inschrijven 
Inschrijven kan vanaf vandaag en is mogelijk tot en met vrijdag 13 mei 23.59 uur, tenzij de startbewijzen eerder zijn uitverkocht.