Nieuwe organisator voor The Hague City Walk en Scheveningen Light Walk

images
De organisatie van de The Hague City Walk en de Scheveningen Light Walk is vanaf editie 2019 in handen van Golazo Sports Nederland dat reeds jarenlange ervaring heeft in de organisatie van loop- en fietsevenementen. In 2018 is Golazo Sports gestart met het toevoegen van wandelevenementen aan haar portfolio waaronder de City Pier Night Walk. 


Logische stap
De overdracht van de The Hague City Walk en de Scheveningen Light Walk aan Golazo Sports is een logische stap. De voormalige organisatoren, Truus van Amstel en Saskia van Amstel, zullen in een adviserende rol nauw betrokken blijven bij deze projecten. “De afgelopen jaren hebben we met heel veel plezier en inzet deze evenementen georganiseerd. We zijn er dan ook van overtuigd dat door de samenwerking met Golazo Sports de continuïteit van de evenementen gewaarborgd wordt”. Mario Kadiks, directeur van Golazo Sports Nederland, geeft aan ook zeer verheugd te zijn met deze uitbreiding. “We willen mensen dagelijks in beweging brengen en met deze mooie wandelevenementen kunnen we een nog bredere doelgroep bereiken”.

Inschrijving derde editie The Hague City Walk geopend
Op zaterdag 18 mei vindt de derde editie van de The Hague City walk plaats. Een unieke wandeltocht door Den Haag waarbij de wandelaars, behalve langs beroemde Haagse plekjes, die je een keer gezien moet hebben, ook op locaties komen waar je zelf niet snel (binnen) komt. Er zijn drie afstanden: 10 km, 17,5 km en 25 km. De startlocatie van dit jaar is Het Nationale Theater locatie de Koninklijke Schouwburg.

De inschrijving is vanaf vandaag geopend. Klik hier voor meer informatie.