Nieuws

mei 2019

donderdag 02.05.2019

Nieuwsbericht parcourskaart.jpg
Parcours The Hague City Walk bekend!

Op zaterdag 18 mei gaat de derde editie van de The Hague City Walk van start in de historische binnenstad van Den Haag. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden, namelijk 10 km, 17,5 km of 25 km. De georganiseerde wandeltocht, vol met sportiviteit, cultuur en architectuur, kent dit jaar een nieuwe route waarbij er zo'n negen iconische plekken of gebouwen worden aangedaan. Zeven muzikale acts, die op verschillende locaties op de route te vinden zijn, maken het parcours compleet.

lees meer

vrijdag 17.05.2019

The Hague City Walk - Nieuwsbericht Uitverkocht.png
Derde The Hague City Walk uitverkocht!

De The Hague City Walk is uitverkocht. Op zaterdag 18 mei 2019 zullen 3.000 wandelaars aan de start staan van de derde editie van deze onvergetelijke wandelervaring. Deelnemers, die konden kiezen tussen een parcours van 10 km, 17,5 km en 25 km, gaan op ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Den Haag waarbij ze door en langs negen bijzondere spraakmakende locaties zullen lopen. Zeven muzikale acts, die op verschillende locaties op de route te vinden zijn, maken het parcours compleet. De afgelopen weken zijn alle locaties stap voor stap bekendgemaakt.

lees meer

zaterdag 18.05.2019

bhTheHagueCityWalkHR091.jpg
Weersverwachting The Hague City Walk

De dag is bewolkt begonnen in Den Haag. Pas later in de ochtend en vanmiddag komt de zon geregeld tevoorschijn. Er bestaat vanmiddag slechts een kleine kans op een lichte bui. De kans op onweer is zeer klein. De temperatuur loopt op naar 19 graden in de stad om 15.00 uur. Er waait een tot matig toenemende noorden- tot noordwestenwind, windkracht 3.

lees meer

zaterdag 18.05.2019

The Hague City Walk - Sfeerverslag.png
Uitverkochte The Hague City Walk een groot succes

Vandaag stond het centrum van Den Haag in het teken van de derde editie van de The Hague City Walk. Maar liefst 3.000 enthousiaste wandelaars stonden aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een prachtig parcours in de historische binnenstad van Den Haag. Een aantal hoogtepunten waren De Koninklijke Schouwburg, Het Vredespaleis, Paleis Lange Voorhout en Het Nutshuis.

lees meer

woensdag 22.05.2019

The Hague City Walk - Nieuwsbericht foto.png
Alle foto's en de aftermovie staan online!

Vandaag stond het centrum van Den Haag in het teken van de derde editie van de The Hague City Walk. Maar liefst 3.000 enthousiaste wandelaars stonden aan de start van een uitverkochte editie en genoten van een prachtig parcours in de historische binnenstad van Den Haag. Een aantal hoogtepunten waren De Koninklijke Schouwburg, Het Vredespaleis, Paleis Lange Voorhout en Het Nutshuis. Alle foto's kun vinden in het fotoalbum op onze Facebook-pagina en de aftermovie kun je vinden op de website.

lees meer