Inschrijven

Online inschrijven

Onderstaande informatie heeft betrekking tot de Urban Walk Den Haag op 14 mei.

Urban Walk Den Haag 
De vijfde editie van de Urban Walk Den Haag vindt plaats op zaterdag 14 mei 2022
De Urban Walk Den Haag is een bijzonder en onvergetelijk wandelevenement van ongeveer 10 km en 20 km door Den Haag. Het is een uniek georganiseerde wandeling die je langs bekende Haagse highlights brengt, maar ook verrassende en onontdekte pareltjes van de Hofstad laat zien. 

Het is nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de zesde editie.

Groepsinschrijving

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 tot maximaal 20 personen) inschrijven. Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving. 

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep

Deelnamepakket

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

  • Een unieke georganiseerde wandeling door Den Haag
  • Volledig uitgestippelde route 
  • Het startbewijs wordt voor het evenement opgestuurd
  • Versnaperingen voor onderweg
  • Een unieke Urban Walk Den Haag herinnering
  • Medische assistentie
  • Audiotour

10 of 20 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een wandeling van 10 of 20 km. De 10 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 20 km route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de verzorgingsposten en finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startblokken.