Inschrijven

13 mei 2023

Online inschrijven

Urban Walk Den Haag 
De zesde editie van de Urban Walk Den Haag vindt plaats op zaterdag 13 mei 2023
De Urban Walk Den Haag is een bijzonder en onvergetelijk wandelevenement van ongeveer 12 km en 20 km door Den Haag. Het is een uniek georganiseerde wandeling die je langs bekende Haagse highlights brengt, maar ook verrassende en onontdekte pareltjes van de Hofstad laat zien. 

Tarieven

0-5 jaar     Gratis     Aanmelding is niet nodig
6-11 jaar     €6,50  
Vanaf 12 jaar     €22,00  


Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd.

De inschrijving voor de Urban Walk Den Haag 2023 is gesloten. Klik hier voor onze komende wandelevenementen.

Groepsinschrijving

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 tot maximaal 50 personen) inschrijven! Voor een groepsinschrijving worden dezelfde tarieven per persoon gehanteerd als de tarieven voor een individuele inschrijving.

De groepsinschrijving voor de Urban Walk Den Haag 2023 is gesloten. Klik hier voor onze komende wandelevenementen.

Deelnamepakket

Bij de inschrijving is het volgende inbegrepen:

 • Een unieke georganiseerde wandeling door Den Haag
 • Volledig uitgepijlde route met uitzonderlijk te bezoeken locaties 
 • Gezellige en goed bereikbare start- en finishlocatie
 • Een gezond stuk fruit onderweg
 • Een Snelle Jelle bij de start
 • Een kop koffie onderweg
 • Een Haagse Kakker (Haagse Lekkernij)
 • Een unieke Urban Walk Den Haag herinnering
 • Medische assistentie

Korte en lange route

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een wandeling van ongeveer 12 (korte route) of ongeveer 20 km (lange route). De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de lange route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de verzorgingsposten en finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startblokken.

Goede doel: Nationaal MS Fonds

Steun Gwen in haar strijd tegen MS en loop mee met de Urban Walk Series! Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS en strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Zowel nu als in de toekomst! 

Kom ook in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen.

 • Doneer bij jouw inschrijving op deze website!
 • Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs. 

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!

Lees hier meer over het Nationaal MS Fonds.